“Левски” подкрепя Боби Михайлов за нов мандат

12:38, 15 яну 18 / Спорт 25 1123 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Левски” обяви официално, че ще подкрепи кандидатурата на Борислав Михайлов на предстоящия Конгрес на Българския футболен съюз (БФС).

По този начин от „синия“ клуб опровергаха информациите, че ще застанат зад основния съперник на Михайлов – Любослав Пенев.

Промени в българския футбол са необходими. Предстоящият избор на президент на БФС е сведен с няколко кратки въпроса – Кой? Какво? Защо? и Как? Ние бяхме изправени пред дилема. Дали да подкрепим подпомагания от ЦСКА Любослав Пенев, който идва с обещания за независимост, избягване на конфликт на интереси и гръмки общи думи за промяна, изразени дори в нов формат на шампионата? Или да подкрепим Борислав Михайлов и без да сриваме всичко до основи, да предложим и насърчим всички български клубове заедно да положим усилия и отговорно да утвърждаваме и развиваме българския футбол на национално и международно ниво? Управителният съвет на “Левски” реши да номинира Борислав Михайлов за президент на БФС и да застане на страната на клубовете, които ясно и явно искат да водят разговор за бъдещето на българския футбол“, се казва в позицията на клуба.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама