Реклама - Избори 2022

Съгласно изискванията на Изборния кодекс – Topnovini.bg, собственост на „Топ Нотисиас“ ООД, регистрира в ЦИК и Сметната палата ценовата си листа за изборите за Народно събрание на 2 октомври 2022 г. 

Съгласно чл. 187 от Изборния кодекс: „Печатните медии и онлайн новинарските услуги предоставят едни и същи условия и цени на всички партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати“. Ние не можем да откажем публикуването на реклама, на която и да е регистрирана от ЦИК политическа сила, както и предоставяме еднакви условия за реклама на всички политически сили.

Рекламната тарифа можете да прегледате по-долу.

Публикуването на политическа реклама не влияе на редакционната политика на Topnovini.bg, нито изразява политическите и публичните убеждения на журналистите, работили по материалите.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Предоставяме информация за договорите, сключени между Топ Нотисиас ООД и политически партии, коалиции и инициативни комитети и техни рекламни агенции, относно реклама, свързана с изборите за Народно събрание на 2 октомври 2022 г. в Topnovini.bg.

Обявяване на договорите във връзка с предизборна кампания по смисъла на чл.180 от Изборния кодекс.

 

За контакти: 

Електронна поща: [email protected]

Телефон: +359889353440

Адрес: София 1124, ул. Леонардо Да Винчи №2, ет. 1


Рекламна тарифа избори 2 октомври 2022 г.