Реклама - Избори 2021

Съгласно изискванията на Изборния кодекс – Topnovini.bg, собственост на „Топ Нотисиас“ ООД, регистрира в ЦИК и Сметната палата ценовата си листа за Парламентарни и Президентски избори, насрочени за 14 ноември 2021 година.

Съгласно чл. 187 от Изборния кодекс: „Печатните медии и онлайн новинарските услуги предоставят едни и същи условия и цени на всички партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати“. Ние не можем да откажем публикуването на реклама, на която и да е регистрирана от ЦИК политическа сила, както и предоставяме еднакви условия за реклама на всички политически сили.

Рекламната тарифа можете да прегледате по-долу.

Публикуването на политическа реклама не влияе на редакционната политика на Topnovini.bg, нито изразява политическите и публичните убеждения на журналистите, работили по материалите.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Предоставяме информация за договорите, сключени между Топ Нотисиас ООД и политически партии, коалиции и инициативни комитети и техни рекламни агенции, относно реклама, свързана с предизборната кампания за Парламентарни и Президентски избори 2021 в Topnovini.bg.

Обявяване на договорите във връзка с предизборна кампания по смисъла на чл.180 от Изборния кодекс.

 

Наименование на партия: КП Национално обединение на десницата

Посредник: Не

Предмет на договора: Медийно обслужване за Парламентарни избори в topnovini.bg

Срок на договора: 19.10.21 г. - 12.11.21 г.

Обща стойност (с ДДС): 1 000 лева

 

Наименование на партия: КП Национално обединение на десницата

Посредник: Не

Предмет на договора: Медийно обслужване за Президентски избори в topnovini.bg

Срок на договора: 19.10.21 г. - 12.11.21 г.

Обща стойност (с ДДС): 1 000 лева

За контакти: 

Електронна поща: [email protected]

Телефон: +359889353440

Адрес: София 1124, ул. Леонардо Да Винчи №2, ет. 1


Рекламна тарифа Парламентарни и Президентски избори 2021