17-годишно момиче нападна възрастно семейство от Русе

16:15, 24 авг 18 25 2355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

17-годишно момиче нападна възрастно семейство в дома им в центъра на Русе. По думите им, тя е била в нетрезво състояние. Тийнеджърката е счупила прозореца, нахлула е в стаята и започнала да души 75-годишна жена, която е инвалид, предаде БНТ.

Антоанета и Лука още не могат да се съвземат от случилото се. Възрастната жена, която е трудноподвижна, разказа, че около 4 часа се събудила от блъскане по входната врата. Видяла, че е момиче и помислила, че има нужда от помощ и отворила. Още с отварянето на вратата жената разбрала, че момичето е пияно. При споменаване на полиция то избягало.

Съпругът веднага позвънил на тел. 112 и излязъл в края на улицата да чака полицаите. През това време обаче нападателката атакувала отново къщата - строшила стъклото на прозореца и нахлула в стаята.

"И ми вика: ще те убия, и ме хвана за врата, тогава само викам Божичко. Тя ме блъсна и аз паднах, всичко ми е убито, но най-вече душата", споделя Антоанета.

За щастие Антоанета Аркалиева се е разминала само с натъртвания и синини по тялото. Възрастните хора си обясняват агресията на младата жена и с вероятна употреба на наркотици.

Полицаите, които пристигнали на място, успели бързо да заловят нападателката в района. Проверката по случая продължава. В нея участва и инспектор от Детска педагогическа стая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама