Сидеров: Не можем да лежим на стари лаври и да се занимаваме с дребнотемия

09:52, 05 сеп 18 / Политика 25 1410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Напоследък чувам доста критични бележки, че нещата се движат бавно, че се иска още и че не се прави достатъчно за народа, коментира лидерът на партия "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров пред БНТ. Да, имаме икономическа стабилност, растеж 4% и добър международен статус, постижения дипломатически, успешно европредседателство, но не трябва да се успокояваме, обясни той и допълни, че "управлението е непрекъснато състезание".

"В момента хората са свидетели на нещо, което го наричат разправия или скандали вътре в патриотичната коалиция. Моите критични бележки бяха отправени към вицепремиера Симеонов - те бяха обосновани, аргументирани и във всички случаи бяха отговор на негови действия или изявления", отбеляза Сидеров.

Аз не нападам пръв, но умея да се защитавам и умея да браня и достойнството си, категоричен е Сидеров. "Този, който е в управлението - вицепремиерът Симеонов, вицепремиерът Каракачанов, министрите, които сме посочили и цялостно погледнато правителството, да разбере, че не можем да лежим на лаври, не може да се занимаваме с дребнотемия", отбеляза лидерът на "Атака".

Не сме във властта да затваряме заведения или да отваряме други, смята Сидеров.

Има опасност ние да загубим "физиономия, защото коалиция със силна голяма партия като ГЕРБ винаги носи този риск, коментира лидерът на "Атака".

Проблеми има, призна Сидеров. "Проблемите са, че се разконцентрираме, проблемите са, че може да загубим доверието, което сме спечелили, както станахме трета политическа сила "Обединени патриоти" така да отидем доста назад, ако не се концентритраме и не положим важните теми".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама