Куриоз! В БСП не познават своите

09:38, 10 сеп 18 / Политика 25 1936 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Напук на събитие като събора в Бузлуджа и заявката на Корнелия Нинова, че депутатите от БСП слизат сред народа, явно основни фигури в партията остават непознати дори за апарата на "червените".

Екипът на ТОПНОВИНИ попадна на интересен куриоз, наблюдавайки официалния канал в YouTube на НС на БСП. Там преди дни бе показано видео от парламентарно изказване на Анелия Клисарова - бивш министър на образованието и науката в кабинета "Орешарски" и народен представител от "Коалиция за България"/"БСП за България" в 42-то и 44-то Народно събрание.

При постването на видеото, вероятно от PR-екипа в Столетницата, Клисарова е прекръстена от Анелия на Анета. Видеото е качено преди пет дни и въпреки малкото гледания до момента никой от лагера на социалистите не е поправил грешката. 

Оказа се обаче, че това не е първият случай, в който БСП "прекръства" собствения си депутат. Подобна грешка е допусната в аналогична ситуация и преди два месеца. Видеото, което има едва 23 гледания, също не е поправено до този момент.

В услуга на колегите от PR-отдела на Българската социалистическа партия, представяме линк с кратка биографична справка за живота, работата и постиженията на проф. Клисарова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама