Ремонтите в столицата са към своя край, последни ограничения

09:16, 16 сеп 18 25 1105 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От 00:30 часа на 14.09.2018-а година до 24:00 часа на 15.09.2018-а година бе забранено влизането на пътни превозни средства /ППС/ по бул. "Арсеналски" в участъка от бул. "Витоша" до бул. "Черни връх".

„Движението по столичния булевард „Арсеналски“ тръгва от днес. Асфалтовата настилка и маркировката са изцяло сложени. Направихме всичко възможно, за първия учебен ден, ремонтираните улици и булеварди да бъдат отворени за движение. Ще бъде пуснато движението и по бул. „Васил Левски“ и ул. „Цар Симеон“ и Източната тангента от утре“, заяви зам.-кметът на Столична община по направление "Транспорт и транспортни комуникации" Евгени Крусев в предаването "Събуди се" по NOVA.

До 04:30 часа на 17 септември се забранява влизането на пътни превозни средства по булеварда в този участък, съобщи Столична община. Автобусите, обслужващи линии 9, 280 и 306 и автобусите от нощните линии 3 и 4 променят своите маршрути, както следва:

- автобусите от линия № 9 в посока ул. „Ген. Гурко“ ще се движат по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до моста при Стадион „Васил Левски“, наляво по източното пътно платно на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, през пл. „Орлов мост“ и по маршрута си до Автобаза Искър;

- автобусите от линия № 280 - в посока СУ „Св. Климент Охридски“ ще се движат от пл. „Орлов мост“ надясно по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до Военна академия, обратен завой по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до пл. „Орлов мост“, наляво по бул. „Цариградско шосе“ и по маршрута си до ж.к. „Студентски град“;

- автобусите от линия № 306 – в посока СУ „Св. Климент Охридски“ ще се движат от пл. „Орлов мост“ надясно по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до Военна академия, обратен завой по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до пл. „Орлов мост“, наляво по бул. „Цариградско шосе“ и по маршрута си до ж.к. „Младост 2“;

- автобусите от нощна линия № N3 – в посока ж.к. „Овча купел“ ще се движат от моста „Чавдар“ направо по бул. „Княз Ал. Дондуков“, наляво по ул. „Кракра“, наляво по бул. „Янко Сакъзов“, надясно по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, надясно по бул. „Цар Освободител“ и по маршрута си.

В посока Автостанция „Изток“автобусите ще се движат от пл. „Княз Александър I“ по бул. „Цар Освободител“, надясно по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до моста при Стадион „Васил Левски“, наляво по източното пътно платно на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, наляво по бул. „Янко Сакъзов“, надясно по бул. „Васил Левски“, надясно по бул. „Княз Ал. Дондуков“ и по маршрута си.

- автобусите от нощна линия № N4 – в посока ж.к. „Гоце Делчев“ ще се движат от бул. „Мадрид“, наляво по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, надясно по бул. „Цар Освободител“ и по маршрута си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама