Уикенд винетката щe струва 10 лв.

09:45, 26 окт 18 25 1574 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ясна е цената на бъдещата уикенд винетка, която ще бъде пусната догодина - тя ще струва 10 лв. Това обяви новият министър на регионалното развитие Петя Аврамова пред bTV. Този стикер ще е валиден от 12 ч. в петък до 23 ч. в неделя, уточни министърът.

Тя обяви още, че участъкът на магистрала „Струма” от Кресна до Сандански ще бъде пуснат пет месеца по-рано, още за коледните празници.

Петя Аврамова стана министър на регионалното развитие след оставката на Николай Нанков заради тежката автобусна катастрофа край Своге с 20 жертви. Наскоро обаче Нанков се върна в Министерството на регионалното развитие като зам.-министър.

„Личната вина е нещо различно от поемането на политическа отговорност. На мястото трябва да се намери подходящият човек. Смятам, че той е подходящият човек, на мястото на което се намира. Приемам всякакви идеи от целия екип, но решенията ги взимам аз. Аз съм готова да нося, своята и политическа, и морална отговорност”, коментира Аврамова.

За пътния участък край Своге, където стана тежка автобусна катастрофа, тя поясни, че тече одит на целия път, все още не е готов докладът, когато стане, ще бъде оповестен. По думите ѝ гаранцията на този път изтича в края на тази година. Министърът изрази увереност, че виновните за тежкия инцидент ще бъдат намерени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама