Скандал за родителски права станал причина за убийството в кв. "Надежда" (ОБНОВЕНА)

10:23, 30 окт 18 25 2066 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Скандал за родителските права е станал причина за трагедията в столичния кв. "Надежда", при която 26-годишен мъж застреля майката на детето си, едногодишната си дъщеря и направи опит да се самоубие.

Мъжът е живеел заедно с 23-годишната си приятелка около година и половина в апартамента, в който тя бе намерена мъртва. През миналата седмица те са празнували първия рожден ден на своята дъщеричка. След празника възникнал скандал, който довел до раздялата на двамата родители и до това мъжът да се изнесе от общото им жилище. Това се е случило в четвъртък. На следващия ден мъжът е подал сигнал за психически тормоз върху него, оказван от страна на жената.

"Съдейки по свидетелски показания, 26-годишният Викторио Александров не е имал намерениe да убие детето си и да се самоубие. Нямаме данни за някакво психическо заболяване". Това съобщиха от прокуратурата на извънреден брифинг за зверското убийство на 23-годишна жена в столичния квартал "Надежда" в понеделник вечерта.

"Викторио е прострелял едногодишната си дъщеричка Никол в дясното око, след което се е опитал да се самоубие, но куршумът само е одраскал кожата на главата му и няма проникване в черепната кухина", съобщиха градския прокурор на София Емилия Русинова и директора на СДВР Ивайло Иванов.

"Викторио не е комуникирал с близки през това време. Той е изхвърлил мобилния си телефон. Никой съсед не е чул изстрелите. Майката е открила дъщеря си", обясниха от прокуратурата.

Викторио Александров се охранява денонощно в болницата и когато състоянието му позволи, ще бъде преместен в друго лечебно заведение.

До момента е известно, че Викторио Александров е застрелял жена си, след което взел детето и побягнал в неизвестна посока. Извършителят беше намерен, заедно с детето и двамата простреляни на бензиностанция край Горни Богров. Детето почина. Убиецът е закаран в болница и вече е без опасност за живота.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама