Марешки:Даваме последен срок до края на седмицата на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов

13:19, 04 ное 18 / Политика 25 1711 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Твърдо сме за оставките на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов“, каза лидерът на партия „Воля“ в предаването „Неделя 150“ по БНР.

„Учудваме се защо БСП и ДПС пазят Каракачанов, а са се фокусирали само върху Валери Симеонов, след като се видя, че те са едно и също. Надявам се и БСП също да узреят за това, което българският народ вече им подсказва, че няма как някой да подкрепя Валери Симеонов в битката му срещу майките на деца с увреждания и да не се носи същата отговорност. Ние твърдо искаме тези оставки“, категоричен е Марешки.

„Надявам се, че в тези партии има по-нормални и достойни хора от тях двамата. Ако пък в партиите им няма по-достойни и нормални хора от тях, нека извън партиите да намерят и да предоставят две кандидатури, които да заемат техните места и конструкцията си остава желязна и си продължават 4-годишния мандат по програмата, която е основа на правителството. Сега целият народ трябва да търпи тези извращения и гаврата с най-светите неща. Ако концепцията на ВМРО е да си „оправим приятелите в този мандат“, ние няма защо да търпим това нещо. Ако имената Каракачанов и Симеонов гарантират съществуването на правителството, това е супер жалко за държавата и премиера“.

Веселин Марешки подчерта, че е предупредил Борисов, че ще получи „нож в гърба“: „Предупредил съм го, че единият ще му забие нож в гърба, както преди това го направи на Бареков, както сега потопява Волен Сидеров и Валери Симеонов. Сега ще потопи и Борисов и след това ще си намери друг. Той и в момента Каракачанов преговаря с БСП и ДПС за следващата конструкция. Борисов няма никаква полза да продължава в тази ситуация, защото те ще го потопят и изхвърлят“.

Лидерът на партия „Воля“ смята, че бюджетът за следващата година е най-добрият от много години насам. Който не го подкрепи, ще си направи политическо харакири, категоричен е той.

Марешки изказа мнение още, че протестите срещу високите цени на горивата са инспирирани от самия картел или от хора, които имат интерес да се отпуши напрежението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама