Възрастен мъж падна в канала на бул. „Стамболийски” в столицата

14:48, 07 ное 18 25 1440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За инцидент в столицата при канала на бул. „Александър Стамболийски” алармираха в групата „Забелязано в София”.

На снимките във „Фейсбук” се вижда възрастен мъж, окървавен, който е паднал от височина около пет метра.

Сигналът е подаден в 10:47 ч., научи bTV. Инцидентът е станал на ъгъла на бул. „Алекснадър Стамболийски” 128 и бул. „Инж. Иван Иванов”. 9 минути след подаването на сигнала на мястото пристига екип на Спешна помощ, който установява, че пострадалият е на възраст между 70 и 80 години. 

Спешните медици заварили мъжа в шоково състояние, с травма на главата, открита фрактура на бедрото и контузия на гръдния кош. Прелети са му две банки кръв.

Той незабавно е бил откаран противошоковата зала на ВМА. По данни на СДВР до инцидента се е стигнало, след като мъжът се подхлъзнал.

Случаят предизвика остър дебат сред потребителите по въпроса трябва ли подобни участъци в столицата да бъдат обезопасени.

Някои дават примери с брюкселския канал, по протежението на който имало поставена ограда. Други пък казват, че не биха минали по тротоара, където е станал инцидента.

„Изглежда наистина опасно. И зимата може да се хлъзне някой. Може и дете да падне”, пише Мария Димитрова

Част от потребителите пък се усъмниха в причините довели до инцидента, като написаха, че според тях е възможно мъжът да е бил в нетрезво състояние.

„Добре де, колко пиян трябва да си да паднеш в канала???? Или някой го е блъснал, или какво? Какви изобщо са тия простотии – трябвало да обезопасят канала. Срещу олигофрени ли? Никъде в Европа не съм видяла обезопасен канал!”, написа Дивна Вълчева.

Сред мненията „за” и „против” се намериха и такива, които пожелаха на пострадалия бързо възстановяване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама