Марешки посреща Марин Льо Пен в София на 16 ноември

15:10, 10 ное 18 / Политика 25 1641 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лидерът на  партия "Воля" и зам.-председател на НС Веселин Марешки ще посрещне в София на 16 ноември Марин льо Пен - президент на "Национален сбор" - Франция, съобщиха от пресцентъра на "Воля".

Марин льо Пен ще бъде в София по повод работна среща с Веселин Марешки и депутати от ВОЛЯ. За събитието, което ще премине под мотото „Европа на нациите и свободата-нов модел за европейските граждани”, пристигат още Геролф Анеманс- евродепутат и  президент на Движението за Европа на нациите и свободата /MENF/, което е европейското семейство на ВОЛЯ. В София ще бъде и Томио Окамура- председател на партия „Свобода и пряка демокрация”- Чехия, Никола Бей – евродепутат и съпрезидент на MENF. Очаква се да пристигнат и представители на „Партията на свободата” –Австрия, на гръцката „Нова десница”  и др.

Партия ВОЛЯ стана член на Движението за Европа на нациите и свободата на 1 март тази година. Новината бе съобщена след среща на Веселин Марешки с лидерите на Движението в Брюксел.

Марешки участва в голям лидерски форум в Ница в началото на май т.г., където проведе среща с г-жа Марин льо Пен.

Веселин Марешки се присъедини към MENF по покана на партиите- членки, която бе отправена към него още през 2017-а година, след влизането на ВОЛЯ в Народното събрание.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама