Бербатов съветва "Манчестър Юнайтед" да направи нови трансфери

11:50, 23 ное 18 / Спорт 25 1390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Димитър Бербатов разкри най-голямата слабост на един от бившите му клубове "Манчестър Юнайтед", давайки ценен съвет на "червените дяволи“ за зимния трансферен прозорец. Според него "Юнайтед" се нуждае от нови попълнения в защита. 37-годишният нападател игра на „Олд Трафорд“ от 2008 до 2012 година, реализирайки 56 гола с екипа на рекордьора по титли в Англия.

„Те трябва да се подсилят в защита, преди всички в центъра на отбраната с един или двама играчи. На всяка друга позиция "Манчестър Юнайтед" има повече качествени играчи. Трябва само да засили отбраната. Да се надяваме, че ще намерят точните футболисти и тогава би трябвало да разполагат с добър състав, сподели Бербатов пред „Мирър“.

Мениджърът Жозе Моуриньо настояваше още през лятото за привличането на нов централен бранител. Отговорният за трансферите изпълнителен директор Ед Уудуърд не изпълни желанието на португалския специалист. Според медиите обаче Специалния би трябвало да направи удари на трансферния пазар през зимата.

"През зимата е по-трудно, отколкото през лятото. Моуриньо обаче трябва да си набележи футболисти, които би искал да има в състава си“, добави Димитър Бербатов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама