Благотворителна инициатива "Подари на непознат" обявиха в Троян

17:10, 06 дек 18 25 1330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За трета поредна година Община Троян обявява благотворителната инициатива "Подари на непознат". Кампанията има за цел да подпомогне нуждаещи се хора на територията на общината с предмети и/или храни, съобщават от общинската администрация.

Всеки може да остави опакован подарък с картичка с описание на съдържанието му в Община Троян, където ще има и списък с информация за хората, които могат да бъдат зарадвани по време на инициативата. Подаръците могат да бъдат връчени лично или ще бъдат предадени от служителите на Общината. Те ще се събират до 27 декември.

Благотворителната кампания е била обявена по време на запалване на коледните светлини на града от кмета на Троян Донка Михайлова. 

Неин помощник е бил десетокласникът от СУ "Св. Климент Охридски" - Деян Христов. Той е спечелил първо място в конкурс "Заедно в 21 век" за мултимедийна презентация към школата по информационни технологии при Център за подкрепа за личностно развитие. Постиженията му се изразяват в множество първи награди в областта на математиката и информатиката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама