Солари пое вината за разгрома на "Реал" срещу ЦСКА (Москва)

11:50, 13 дек 18 / Спорт 25 1313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Старши треньорът на "Реал" (Мадрид) Сантяго Солари пое вината за поражението с 0:3 от ЦСКА (Москва) на "Сантяго Бернабеу" в срещата от последния кръг в груповата фаза на Шампионската лига.

Солари пусна състав от по-млади играчи и резерви, а испанският гранд, който вече се беше класирал за осминафиналите, допусна най-тежкото си домакинско поражение в евротурнирите, където участва неизменно от 1956 година.

"Разочарован съм от резултата. Въпреки че се бяхме класирали, искахме да завършим груповата фаза с победа, а не успяхме да го направим. Започнахме добре мача, особено в първите 30-35 минути, но не бяхме достатъчно точни в двете наказателни полета и те ни наказаха. Знам, че поехме рискове, но вярвахме, че можем да спечелим.

Не ми хареса това, което видях през второто полувреме. Поемам отговорността за тази загуба. Моя работа е да подготвям отбора за отделните мачове. Избрах група от по-млади футболисти, за да получат възможност за изява и да натрупат опит и игрови минути, а и някои от основните играчи имаха нужда от почивка.

Не ме притесняват освиркванията към Иско. Не съм видял той да отправя жестове към публиката. Феновете изразиха недоволство, защото резултатът не им хареса и това е нормално. Ние също не сме доволни", каза Солари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама