МВР търси очевидци на спора на столична улица, вкарал двама в болница

11:10, 04 яну 19 25 1631 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама мъже са с опасност за живота, след като бяха намушкани с нож заради скандал на улицата в София. Пострадалите са на 42 и 45 години и са приети в столичната болница "Св. Анна". И двамата са с тежки прободни наранявания в корема и раменете.

От СДВР апелират всеки, станал свидетел на случилото се на столичното кръстовище или има информация за инцидента, да се свърже с тях. Гражданите, които биха могли да дадат допълнителна информация, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.
 
По думите на пострадалите на столичното кръстовище на булевардите "Никола Габровски" и  "Г.М. Димитров" възникнал скандал между тях и пресичащ мъж, заради отнето предимство. Пострадалите са били в автомобил. Пешеходецът ги нападнал и им нанесъл нараняванията.

Пострадалите сами са се придвижили до болницата. По непотвърдена двамата мъже са криминално проявени за трафик на хора, наркоразпространение и грабежи.
 
След постъпването в болница на пострадалите са сформирани два хирургични екипа и са оперирани.
 
Единият мъж е с дълбока прорезна рана в областта на корема. И двамата пострадали имат и по-леки порезни рани в областта на раменете.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама