Пет полезни съвета за по-красиви очи

12:00, 19 яну 19 25 1531 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Факт е, че и жените, и мъжете споделят, че очите са най-привлекателната част от лицето на човек.

Много хора мислят, че това е нещо, с което се раждаш, но истината е, че това е резултат от много прости и лесни съвети.

Кои са те и какво да направите, за да се сдобиете с красиви очи:

1. Хранете се правилно

Когато сте били малки, най-вероятно родителите ви са ви казвали да хапвате повече моркови, защото са добри за очите ви. Освен това наблягайте на спанак, броколи, кейл, авокадо, слънчогледови семки и чесън. Тези храни не са добри само за блясък в очите, но и помагат за цялостното им здраве.

2. Изберете правилните слънчеви очила

Много голяма част от хората носят диоптрични очила или лещи. Много от тях обаче не знаят как да избират правилно своите слънчеви очила. Винаги залагайте на висококачествени стъкла със защити, които предпазват и не позволяват твърде голямото натоварване на очите ви.

3. Време за чай

Кой не обича чаша с топъл и ароматен чай? Ще го заобичате даже още повече, когато разберете, че именно чаят е основен „виновник“ за красивите и блестящи очи. Тъй като е основно вода, той хидратира цялото тяло и помага за цялостното здраве. Освен това можете да използвате студени пакетчета чай, за да намалите подпухването и тъмните кръгове около очите.

4. Нюд очна линия

За дните, които не сте се наспали, е нормално да посегнете към грима, за да подобрите външния си вид. В тези моменти ви препоръчваме да използвате очна линия с телесен цвят. За разлика от тъмната такава, тя се поставя супер лесно и отваря по естествен и незабележим начин окото.

5. Изберете правилните гримове

Както вече споменахме, гримът е най-лесният начин да се сдобиете с красиви очи. Важно е обаче да изберете правилните продукти, с които да го постигнете. Светла очна линия, коректор, извивачка за мигли и спирала са най-добрите ви приятели, пише tialoto.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама