Бойко Борисов: Истинската дясна партия се казва ГЕРБ

14:25, 20 яну 19 / Политика 25 1222 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Истинската дясна партия се казва ГЕРБ. Това заяви на националната конференция на ГЕРБ министър-председателят и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.
„В какви условия създадохме ГЕРБ – тогава опонентите ни бяха министри и народът всячески искаше да се отърве от Тройната коалиция, за това избраха нас“, припомни премиерът.

„Тогава имаха други фаворити, наричайки се десни и сини. Оказа се, че нито са десни, нито са сини, а са болшевики. Ето защо аз мога да кажа благодаря за подкрепата, а вие да ми благодарите, че ви казах това, че истинската дясна партия се казва ГЕРБ и ще е ваш партньор, и на Германия и на ЕС“, каза още той.

„Бързо забравиха хората какво сме направили, защото го направихме бързо. И за това бързо забравиха. Не трябва да седнем на мисълта за резултатите, които сме постигнали и здравите структури. Ако тръгна по градовете, кмет по кмет, няма град без нещо, което не е направено. В същото време сме толкова силни, а ви няма имунитета и съпротивителната сила“, коментира премиерът Бойко Борисов, предава Агенция „Фокус“.

Борисов остро разкритикува членове на партията, министри и кметове.

„Министрите недоглеждат това, което вкарват в парламента, защото си мислят, че парламента ще го поправи. Влизаме в гнездото на осите и Цветанов трябва да „поправя глупостите“, които сме пускали. Има толкова недогледани места. Кметовете – направиха ви една активна кампания за санирането, показаха ви 1-2 протекли блока – вас това не ви интересува. Но какво се случи – хиляди блокове санирахме, а вие не отидохте веднъж да съберете хората да ги питате дали са доволни. В публичното пространство остана, че калпаво сте ги санирали. Ако е вярно – това е ужасно, ако не е, защо не се защитихте”, посочи Борисов.

„Обичам Ви, но това не е даденост. Факт е, че БСП ни доближават. Ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя“, допълни той.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама