Престъпление е довело до увреждането на седем автомобила в столицата (обновена)

18:17, 20 яну 19 25 1267 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В ранните часове на днешния ден е получен сигнал за инцидент на паркинг в района на ул.  „Луи Айер”, а минути по-късно - за извършен грабеж и пострадал мъж. На място веднага били насочени полицейски екипи, които  установили, че на паркинга  са блъснати и увредени седем автомобила, съобщиха от пресцентъра на МВР. По-рано днес се появи снимка в групата "Забелязано в София " в социалната мрежа Facebook, която показа потрошените на паркинг автомобили. Първоначално се предполагаше, че нагъл шофьор е отговорен за нанасянето на щетите.

Според обясненията на потърпевшия мъж, докато чакал в колата приятелката си, забелязал приближаването на четирима непознати, потеглил рязко, но бил настигнат от тях, бит и ограбен - отнети са му мобилният телефон и наличните пари. 

Той е тестван за наличие  на алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни.  Заради нанесените материални щети по паркираните коли спрямо него е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Във връзка с извършения грабеж е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.


Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама