Дерменджиев: Трябва да върна ''Левски'' към победите

10:50, 21 яну 19 / Спорт 25 1340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Основната задача на новия наставник на "Левски" Георги Дерменджиев ще бъде да върне тима към победите с агресивен, комбинативен и нападателен футбол. 

Бившият треньор на "Лудогорец" заминава още днес за лагера на "сините" в Кипър. Той заменя на поста Славиша Стоянович, който се разделя с клуба по взаимно съгласие.

"Всичко стана много бързо. Разбрахме се снощи с ръководството на "Левски". Ще имам пълната подкрепа на ръководните фактори на клуба. Не желая да правя някакви гръмки изказвания и да давам обещания. Няма от какво да се притеснявам, тъй като съм свикнал да работя под напрежение. Имам достатъчно натрупан опит и си знам възможностите. Трябва да се обединим, за да успеем. Първата ми цел е да върна "Левски" към победите. Всички знаем какво представлява "Левски". Това е голям отбор с богата история. Искам да играем агресивен, комбинативен и нападателен футбол. Не мога да говоря за промени. Нека първо се запозная с наличните футболисти. Днес пътувам за Кипър, тъй като желанието ми е колкото се може по-бързо да започна работа с отбора. Няма какво да се заблуждаваме. Предстои ни много работа", каза Дерменджиев пред Sportal.bg.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама