Милен Михов: Проблемите в Обединени патриоти идват от личностни амбиции

09:40, 23 яну 19 / Политика 25 1174 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Проблемите в коалицията ни идват от личностни амбиции, стремежи за налагане и доминации, коментира Милен Михов от ВМРО.

От ВМРО призоваха партньорите си от ГЕРБ и Обединените патриоти да работят за изпълнението на техни приоритети за управлението на страната. Според партията трябва да има напредък в разумни срокове и само това би осмислило тяхното участие във властта.

"Ние искаме да вкараме гориво в системата, отново Обединените патриоти да работят и да бъдат решаващ фактор в управлението на страната", изтъкна Михов пред БНТ.

"Проблемът в Обединените патриоти рефлектира и в отношенията с ГЕРБ. Първо обаче трябва да подредим собствения си двор, за да бъдем решаващ фактор в управлението", добави той.

Ние искаме няколко много важни неща - мерки срещу циганската престъпност, разрешаване на проблемите на българите в чужбина и облекчаването на процедурите за получаване на българско гражданство, както и въпросът със социалната несправедливост, допълни още представителят на ВМРО.

Ние искаме да бъдем заедно, работим активно. Така Михов коментира въпроса кога ще стане ясно дали Обединени патриоти ще излъчат общи кандидатури за предстоящите евроизбори.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама