Данийл Медведев със специално послание за феновете в България

12:50, 28 яну 19 / Спорт 25 998 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Световният №16 Данийл Медведев, който показа солидното си ниво и на първия турнир от Големият шлем – Australian Open, вече се е настроил за тежки битки и на Sofia Open. Руската звезда изпрати специално послание за българските фенове, които ще имат шанса да го гледат на живона турнира от сериите АТР 250 от 3 до 10 февруари 2019 г. в „Арена Армеец“.

„Здравей, България! Аз съм Данийл Медведев и идвам да играя на Sofia Open 2019. Сигурен съм, че ще бъде страхотен турнир – само погледнете играчите, които са потвърдили участие. Очакват ни здрави битки и невероятен турнир“, заяви Медведев.

През 2018 г. Данийл грабна титлата в Сидни (побеждавайки на финала австралиеца Алекс де Минор на негова земя). Той завоюва и титлата в Уинстън-Сейлъм с 6 чисти победи (побеждавайки на финала американеца Стив Джонсън на негова земя). Медведев постигна най-големия си успех в Токио, печелейки турнира от сериите АТР 500 (побеждавайки на финала любимеца на японската публика Кей Нишикори на негова земя). Медведев игра и последователни полуфинали в Москва и Базел (беше победен от бъдещите шампиони Карен Хачанов и Роджър Федерер).

С изявите си на старта на сезон 2019 Данийл показа, че определено ще е фактор в борбата за топ местата в световната ранглиста. На Откритото първенство на Австралия той игра осминафинал, като се бори здраво, но бе спрян от световния №1 и бъдещ шампион Новак Джокович.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама