Бургаската митница дава на търг над 12.5 кг златни и сребърни накити

17:00, 08 фев 19 25 1246 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Териториална дирекция Южна морска обяви публична продажба чрез търг с тайно наддаване на над 12.5 кг златни и сребърни пръстени, гривни, обици, медальони, синджири, колиета. Накитите са задържани при митнически проверки на МП "Капитан Андреево".

Търгът се провежда по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс /ДОПК/ за стоки, изоставени или отнети в полза на държавата по досъдебни и административнонаказателни производства, водени от ТД Южна морска, в чийто териториален обхват е МП "Капитан Андреево".

За предстоящия търг златните и сребърни бижута са обявени в 12 групи, а желаещите за участие в търга следва да подадат заявление по образец за всяка група поотделно, както и ценово предложение. Заявленията се подават в деловодството на Териториална дирекция Южна морска в Бургас.

Купувачите на стоките е необходимо да притежават разрешение за извършване на сделки с благородни метали, съгласно чл. 13 от Валутния закон.

Условията за провеждане на търга, списък на стоките, продажната им цена и размера на депозита са на разположение в сградата на ТД Южна морска, както и на интернет страницата на Агенция „Митници“ http://www.customs.bg/, в секция „Публични продажби“, под секция „Публични продажби по ДОПК“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама