"Реал" (Мадрид) изненадващо загуби насред "Бернабеу"

15:35, 17 фев 19 / Спорт 25 1022 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборът на „Реал“ (Мадрид) допусна шокиращ обрат в домакинството си срещу „Жирона“ от 24-ия кръг на Ла Лига и така се „белите“ се отдалечиха на девет точки от лидера в класирането,а именно вечният съперник „Барселона“.

Домакините започнаха силно и откриха резултата в 25-ата минута с гол на Каземиро. До края на първото полувреме столичани имаха възможност да увеличат преднината си, но до втори гол така и не се стигна.

Второто полувреме започна силно от страна на „Реал“ и в рамките на 10 минути успяха да създадат няколко по-опасни положения. В 63-ата минута опасна атака и хаос в наказателно поле на домакините принуди Серхио Рамос да избие топката с ръце, а съдията посочи бялата точка. Точен за гостите от дузпа бе Стуани.

В 75-ата минута ситуацията за домакините се влоши, когато след светкавична контра Порту разстреля Куртоа и удвои резултата.

Серхио Рамос бе изгонен в края на мача. Очаква се капитанът да не играе срещу „Леванте“ и да бъде на линия за сблъсъка с „Барселона“ от 26-ия кръг на Примера.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама