Марио Бонди с концерт в зала 1 на НДК

11:00, 23 фев 19 / Култура 25 1518 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Наричат Марио Бионди певецът с най-отличителния и чувствен глас в съвременната соул музика, достоен наследник на Бари Уайт, не само заради тембъра, но и заради съблазнителното усещане, което се носи от музиката му. Във всичко това ще се убеди българската публика на 18 октомври в зала 1 на НДК от 20:00 часа.

Бионди пристига в София по покана на Национален дворец на културата и Фондация „Аполония”, а концертът е част от турнето на изпълнителя за 2019 година.
Събитието обогатява линията на продуциране на запомнящи се музикални събития в НДК с нови, атрактивни за публиката и високопрофесионални проекти – този път в партньорство с един от най-утвърдените и доказани през годините фестивали за изкуство в България – „Аполония”.

През последните години Марио Бионди се наложи като международна звезда с многобройни концерти в най-престижните музикални зали в света, сред които и Роял Албърт Хол в Лондон. Очакванията на певеца за предстоящия концерт в емблематичната софийска зала 1, е той да се превърне в истински незабравимо емоционално изживяване.

Бионди има зад гърба си издадени 9 албума като последният излезе през март 2018 година и носи заглавието „Brasil“. Певецът реализира супер успешно турне през изминалата година, включващо 24 концертни града.

Билети за концерта на Марио Бионди в зала 1 на 18 октомври можете да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.

За най-големите почитатели на Бионди организаторите предвиждат ВИП билети в ограничен брой. Притежателят им ще има възможност да се потопи в атмосферата на събитието, възползвайки се от отделен вход за концерта през Клуб 1, специално посрещане с коктейл и музикално оформление и места с отлична видимост.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама