"Ливърпул" отстъпи първото място на "Ман Сити"

09:00, 04 мар 19 / Спорт 25 1284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Ливърпул" отстъпи първото място във временното касиране на футболното първенство в Английската висша лига. Това стана след като "Евертън" удържа 0:0 в градското дерби срещу "Ливърпул" на "Гудисън Парк" в мач от 29-ия кръг.

Възпитаниците на Юрген Клоп завършиха наравно в трето поредно гостуване, а със 70 точки отстъпиха първото място на точка зад "Манчестър Сити", който вчера спечели гостуването си на Борнемут.

"Ливърпул" продължи серията си на 19 последователни мача без поражение от "Евертън", който за последно спечели на 17 октомври 2010 година, но това едва ли е утешения за момчетата на Клоп. Те имаха превъзходство, но рядко успяваха да преодолеят добре подредената защита на съперника.

Мохамед Салах пропусна в края на първото полувреме и малко след почивката, а в 69-ата минута Фабиньо не отигра добре, след като получи топката на границата на малкото наказателно поле от Върджил ван Дайк.

"Евертън" не успя да създаде нищо сериозно в атака, въпреки че на няколко пъти организира добри атаки, но липсваше точност в завършващия пас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама