Клип за насилието над лекари ще се бори с агресията

14:30, 15 апр 19 25 1344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Клип за насилието над лекари ще се бори с агресията. Инициативата е част от кампанията „Добрата дума лекува“ на Българския лекарски съюз. Във видеото участват известният български актьор Владимир Карамазов и председателят на БЛС д-р Иван Маджаров. Клипът е сниман в УМБАЛ „Св.Анна“.

„Недопустимо е лекарите да стават заложници на собственото си призвание и докато се борят да спасят човешки живот, да бъдат принуждавани да защитават своя собствен. Аз уважавам и ценя труда на лекарите“, коментира актьорът, който се включва безвъзмездно в кампанията.

Във видеото председателя на БЛС призовава да се даде път на доброто. „Снимайте се с лекарите, на които искате да кажете „Благодаря”. Изпратете снимките до Български лекарски съюз, за да ги включим в изложба и покажем, че заедно можем с добра дума да преборим агресията“, заявява д-р Маджаров.

Снимките могат да се изпращат на „Фейсбук” страницата на Български лекарски съюз и на имейла на съсловната организация [email protected].



Жури в състав ръководството на БЛС и фотограф, ще определят най-въздействащите фотографии, а с тях ще бъдат направени редица изложби.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама