Засякоха двама шофьори в Шуменско с над 130 км/час при ограничение от 50 км

16:30, 19 апр 19 25 1657 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шофьор на "БМВ" е засечен да преминава през шуменското село Радко Димитриево със 133 км/ч., при разрешени 50 км/ч., съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

За превишението на скоростта на водача ще му бъде наложена глоба в размер на 950 лева и ще бъде лишен от правото да управлява моторно превозно средство за срок от три месеца.

С преносима полицейска камера, при пътния възел "Диамант" на АМ "Хемус", е засечен и шофьор, управлявал автомобила си със 134 км/ч., при разрешени 50 км/ч.

По време на контрол за спазване на скоростните режими в Нови пазар, водач на "Мерцедес" /с шуменска регистрация/ пък е установен да се движи по ул. "Пирин" в града със 116 км/ч., при ограничение на скоростта от 50 км/час.

От 1 до 15 април на територията на ОД на МВР-Шумен са установени 1585 нарушения на скоростните режими, за които са издадени 1348 електронни фиша. Засечените нарушения на скоростта през март в региона са 2150, допълват от пресцентъра на полицията.

От ОД на МВР-Шумен призовават водачите, във връзка и с предстоящите почивни и празнични дни, да шофират разумно, да спазват ограниченията на скоростта, за да не се създават предпоставки за тежки пътни инциденти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама