Мария Габриел в Бяла: Ще продължаваме да работим последователно за Европа във всеки регион

10:35, 05 май 19 25 1211 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Номер 12 в бюлетината, с която ГЕРБ се насочи към 12-а поредна победа в евроизборите на 26 май - изписаха днес водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Мария Габриел, кандидатът за евродепутат Андрей Новаков, народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков, председателят на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов, общински съветници, кметът на Община Бяла Димитър Славов, неговият екип, кметове на кметства и граждани. Това стана тази вечер на терена с изкуствено покритие на „Арена Бяла“.

„Бяла с всеки изминал ден се преобразява и придобива истински европейски облик. Доказателство за това са редицата успешно изпълнени проекти, благодарение на упоритата работа на кмета Димитър Славов и неговия екип, народните представители от ГЕРБ от Русенска област. Примерите за осъществени проекти през последните години в Общината са много – нови спортни площадки, асфалтирани улици, новият храм „Свети Пантелеймон“, каза Мария Габриел. Тя отправи специален поздрав към младите хора на Община Бяла, които години наред участваха в конкурсите на европейска тематика, които тя организира.

„Вие доказахте, че сте талантливи, можещи, упорити и притежавате сили и идеи общината да се превърне в едно още по-стабилно и желано място за живот и инвестиции в бъдеще. Ще продължаваме заеднода работим за Европа“, подчерта Мария Габриел.

Малко по–рано Мария Габриел, Андрей Новаков и официалните гости поздравиха жителите на град Бяла по повод празника на града и предстоящия Гергьовден. В салона на Народно читалище „Трудолюбие 1884“ бяха стотици местни жители, които се насладиха на празничен концерт. Шестима жители на Бяла и един румънски партньор бяха отличени за съществен принос в развитието на града и региона. Сред тях бе и народният представител Пламен Нунев. Всички те получиха специални картини, рисувани от местния художник Марин Цветанов.

От 17.00 часа се проведе среща с жители на град Бяла на площад “Екзарх Йосиф I“ пред читалището.

В 20.00 часа кандидатите за евродепутати бяха на концерта на „Диана експрес“, с който завършва първият ден от празненствата по повод празника на града.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама