ГЕРБ, БСП, ВМРО и ДПС в ожесточен предизборен спор

21:40, 10 май 19 25 1381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Има институции, които си вършат работата и ще кажат какво се случва. Ние имахме достатъчно морални сили и поехме отговорност. Ние искаме с нашите опоненти да дебатираме по европейските теми.

Това каза в предаването "Панорама" по БНТ кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев по темата за скандалите с апартаментите. Заедно с него гости в студиото бяха още кандидатите за евродепутати Ангел Джамбазки от ВМРО, Иван Кръстев от БСП и Иска Михайлова от ДПС.

"За нас темата за корупцията е европейска. Нима скандалите с къщите за гости не са европейска тема?", попита Иван Кръстев. "Това, което сме свършили от ГЕРБ, е достатъчно видимо и ясно. Трябва да говорим за европейски политики, но колегите от БСП не правят това. И точно те нямат право да говорят за къщи за гости, а техният председател Корнелия Нинова няма шанс да стане министър-председател", отговори му Ковачев.

По време на дебатите гостите не спряха да се прекъсват и да говорят един през друг, като зрителите трудно можеха да се ориентират какви тези защитават кандидатите за евродепутати. Споровете минаха през темите за Истанбулската конвенция, Пакта за миграцията, ефективността на Европейския съюз и кой за какво ще работи и защитава в бъдещия Европейски парламент. Водещият Бойко Василев се опитваше да въведе ред, но дори и той не успя да се сдържи и направи на няколко пъти забележки на гостите си. "Не искам да слушам нареждания. Форматът е безплатен и аз нося отговорност за случващото се в студиото", обяви Василев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама