Откриха мъртъв мъж в Костенец, съсед на издирвания Стоян Зайков

14:07, 15 май 19 25 2766 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тяло на мъж е открито в Костенец, на метри от къщата на издирвания за убийство Стоян Зайков - Чане. Мъртвият мъж е съсед на Чане, съобщи БНР.

Към момента няма информация, която да потвърждава убийство на мъжа, съобщи вътрешният министър Младен Маринов след заседание на вътрешната комисия в парламента. Той допълни, че категорично няма данни за стрелба, а на място се извършва оглед, който да уточни причините за смъртта на открития мъж.

„Сформиран е екип, включително съдебен лекар и започва огледа на място. На този етап не можем да говорим категорично, че има насилствена смърт“, поясни министър Маринов.

Вече търсят Стоян от Костенец и край Перник

Единствената връзка между него и издирвания за убийство Стоян Райков-Чане е, че са съседи, допълни Младен Маринов.  По-подробна информация ще бъде дадена след извършването на днешния оглед.

Според непотвърдена информация от МВР починалият мъж е имал здравословни проблеми със сърцето.

Полицията работи по всички версии. Районът е блокиран от полиция.

Съседи на предполагаемия убиец от Костенец подозират, че мъжът вече е в чужбина

В града тече разследване на убийството на 38-годишната Милена Шишкова. Засега предположенията са, че извършител е бившият ѝ партньор - Стоян Зайков на 43 години. Полицията го издирва от 10 май.

Жертвата и вероятният убиец не живеели заедно от известно време. Пред свои близки Милена споделяла, че е била заплашвана и преследвана от него. До този момент няма информация за подавани жалби в полицията. Заподозреният е криминално проявен с обвинения за кражби и увреждане на чужда собственост. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама