Катрин Тасева получи уникална гривна за златото в Израел

12:20, 31 май 19 / Спорт 25 1719 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Катрин Тасева получи като подарък уникална ръчно изработена гривна за златния медал във финала с бухалки на турнира по художествена гимнастика от веригата Гран При в Холон.

Бижутата са изработени от прочутата израелска дизайнерка Михал Нагари и се връчват на всички шампионки в състезанието.

На турнира Гран При в Израел освен злато във финала с бухалки Катрин Тасева спечели бронз в този с обръч.
 

Минути след като прозвуча българският химн златната медалистка Катрин Тасева каза за БНР в Израел Феня Декало и разказа за усещанията си по време на състезанието, както и подробности за предстоящия лагер в Япония.

“Много съм щастлива от този златен медал. Най-вече от изиграването на съчетанието с бухалки. Дори спестих един елемент с който можех да достигна оценка над 23. Надявам се в следващите състезания да успея и него да го направя”, сподели Катрин Тасева.

За последните състезания през този полусезон пък говори помощник треньорката на индивидуалните ни гимнастички Силвия Стойнева.

“Това беше едно от последните състезания. Момичетата бяха уморени, но въпреки всичко можаха да покажат най-доброто от себе си. Много съм доволна от тях. Бубето имаше леко стомашно неразположение. Другите две се справиха блестящо”, сподели тя.


Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама