Кметът на Стара Загора: Необходими са промени в организациите на ГЕРБ по места

08:44, 03 юни 19 / Политика 25 1317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Със сигурност ще има промени по места в структурите на ГЕРБ. Трябва да се правят промени в организациите, но не трябва да има автоматично разпускане на цели организации, защото това не би било правилно. Това каза Живко Тодоров – кмет на Стара Загора и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ пред Нова телевизия по повод на стрес тестовете, които Бойко Борисов започна в неделя.

Менда Стоянова: Незаменими няма, всяко управление се нуждае от нови хора

"Трябва да се извади най-доброто от всеки един регион, да се види кой носи доверието на хората и всъщност той да бъде начело на тези организации, които по някакъв начин са показали по-слаби резултати в тази кампания. След като има слаби резултати – означава, че има някакви проблеми”, обясни той.

Той коментира и оттеглянето на Цветан Цветанов от партията. "Нормално е да има емоции във всяка една такава раздяла. Тя е трудна и тежка, но в същото време партията трябва да продължи напред и трябва да се развива", каза Тодоров.

Цветанов: Лоша дума за Борисов няма да кажа

Спред него Цветанов няма да пречи на ГЕРБ. "ГЕРБ е в неговата кръв и не мисля, че ще тръгне да вреди на партията. Това са нормални човешки взаимоотношения на хора, които са работили заедно, които са се привързали по някакъв начин. Никой не иска да се развалят отношенията, нито пък някой да променя своето вътрешно чувство", каза той.

Премиерът иска тази партия да я има много след него, обяви Тодоров и добави: "Всеки е до време в политиката и в партията. Нито аз, нито, които да е от старите членове може да каже, че ще бъде вечен. Така че пред ГЕРБ има много дълъг път и затова смятам, че всички тези действия са правилни, за да се направи по-голяма екипност".

Борисов: Приех оставката на Цветанов, защото доверието в нас е спаднало

Според него Цветан Цветанов няма да се обърне срещу ГЕРБ. "Не вярвам, че Цветанов ще работи за друга партия. Не вярвам да тръгне и да пречи на това, което той сам е създал. аз съм сигурен, че този човек няма да изневери на каузата, за която е работил. Аз съм сигурен, че премиерът, с този тежък и важен ход, който е направил, гледа в хоризонта напред и гледа да се развива партията и да се отваря за млади и нови хора", обясни той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама