Бойко Борисов: ГЕРБ показа, че е дисциплинирана партия с освобождаването на Цветанов

12:53, 07 юли 19 / Политика 25 1147 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ГЕРБ показа, че е дисциплинирана партия и продължаваме с промените и след като спечелихме изборите. Това каза лидерът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов по време на Национално събрание на партията, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

Жосеф Дол: Бойко Борисов е истински лидер с позиции

„Може би за ме не е най-труден ден, но това е животът. Цветанов си остава партиен член, ще си в първичната там партийна организация. Да не я коментираме тази тема повече - достатъчно е болезнена“, каза Борисов във връзка с освобождаването на Цветан Цветанов от ръководните постове в партията.

Бойко Борисов: Националното събрание на ГЕРБ утвърди нова Комисия по етика

„Очакваше се много голям драматизъм. ГЕРБ показа, че е дисциплинирана партия и не заради това, че някой е наредил, а защото самите ние осъзнаваме какво изисква обществото и с нашите промени продължаваме, след като спечелихме изборите. Представяте ли си колко би било забавно да кажа оттеглям точката за Цветанов,той остава, няма да си дава оставка - каквото направиха в БСП? Просто искам да видите разликата в партиите, защото нашето е отговорно решение и надали всеки, който е вдигнал ръката си за освобождаването на Цветанов от постовете, му е било лесно и добре след толкова много години съвместна работа. Но животът е много динамичен, всичко се променя и от нас се очаква да се променим също. Който може, разбира се, който не може - времето го изхвърля“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Националното събрание на ПП ГЕРБ освободи Цветан Цветанов от всички ръководни постове на партията

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама