Цветан Цветанов благодари на Бойко Борисов и на ГЕРБ след освобождаването му

17:37, 07 юли 19 / Политика 25 984 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В деня на приемането на неговата оставка – Цветан Цветанов благодари на Борисов и ГЕРБ. Бившият зам.-председател на партията направи обръщение в профила си във facebook. Ето какво написа той.

"Благодаря изключително много на всички, с които заедно работихме за ПП ГЕРБ още от самото й създаване. Благодаря на всички министри, народни представители, кметове на общини, кметове на неселени места, общински съветници. Най-много обаче благодаря на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които неуморно още от самото създаване на партията защитават нейната кауза. Благодаря и на премиера Бойко Борисов за успешната ни съвместна работа през всичките тези години.

След партийния живот: Цветан Цветанов създава център за евроатлантическа дейност

След като днес Националното събрание на ГЕРБ прие оставката ми от всички ръководни постове в партията, фейсбук страницата ми ще остане активна, макар и не със същия интензитет. Чрез нея ще можете и да се свържете с мен.

Бойко Борисов: ГЕРБ показа, че е дисциплинирана партия с освобождаването на Цветанов

Нека обаче не пропускаме и една много важна новина от днес - премиерът Борисов обяви, че в сряда проектът за решение за закупуването на самолети F-16 от САЩ влиза на заседание Министерски съвет. След ратификацията и в българския парламент нашата страна ще даде поредният ясен сигнал за своята евроатлантическа принадлежност. Това ще бъде и ново доказателство, че за нас евроатлантическият път и изграждането на съвместими отбранителни способности с НАТО е основен приоритет".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама