Горанов: Дрязгите в малката коалиция са неприятни

16:04, 11 юли 19 / Политика 25 1269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Системата „бонус – малус“ е в компетентността на КФН. Ще коментирам с колегите темата. В следващите месеци трябва да има дебат по отношение на системата. Позицията на министъра на финансите и на Министерство на финансите е, че нея трябва да я има и е закъсняла. Всичко е въпрос на баланс и приоритет“, заяви пред журналисти финансист №1 Владислав Горанов.

Цвета Караянчева нареди проверка дали Волен Сидеров е свален неправомерно

Той коментира и случващото се в „Обединени патриоти“ (Атака, НФСБ и ВМРО).

Припомняме ви, че вчера стана ясно, че лидерът на една от партиите в Патриотите – Волен Сидеров, е отстранен от председателския пост на ПГ. Причина за това решение  според НФСБ и ВМРО е, че депутатите от „Атака“ не ходели на работа.

Каракачанов и Симеонов отказаха срещата със Сидеров

„Дрязгите в малката коалиция не са приятни. Ние държим на коалицията и на довършване на управленския мандат. Подобни проблеми сме имали и при подобен формат с Реформаторския блок. Големият партньор винаги носи по – голяма отговорност. Това не е приятно. Мисля, че всеки един осъзнава, че независимо от вътрешните конфликти, стабилността на управлението е по – важна. Спокойствието в икономиката и в обществото се дължат на стабилността“, заяви Горанов.

„По-добра конструкция от сегашното управление няма“, категоричен е той и поясни: „С ДПС не е приемливо да има правителство“.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама