Пуснаха в продажба билетите за домакинствата ни по волейбол във Варна

17:00, 12 юли 19 / Спорт 25 1915 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Билетите за домакинството на България на олимпийската квалификация по волейбол при мъжете от 9 до 11 август във Варна вече са в продажба. Съперници на България за олимпийската квалификация са Египет, Пуерто Рико и Бразилия.

Българската федерация по волейбол пусна дневни пропуски и пакетни предложения за целия турнир в Двореца на културата и спорта на достъпни цени. Билетите са разделени в 3 категории, а цените им са на стойност 10, 15 и 20 лева на ден. Пакетните билети включват всички шест мача от трите дни на турнира и са на цени от 25, 40 и 50 лева.

Билетите са в продажба онлайн. Във Варна билети се продават на касата на Двореца на културата и спорта и на касата на Летния театър.

В първия си мач от надпреварата "лъвовете" излизат срещу Египет на 9 август, а преди това в зала „Конгресна“ играе дебютната си среща олимпийският шампион Бразилия – срещу Пуерто Рико. Във втория си мач българските национали се срещат с Пуерто Рико на 10 август. Преди него бразилците играят с Египет. В последния двубой волейболистите на България се изправят срещу олимпийския шампион Бразилия на 11 август. Трите мача на България са от 20,30 часа, а първите двубои в петък, събота и неделя са от 17 часа.

Само победителят в квалификационния турнир получава квота за Олимпийските игри в Токио 2020. Вторият в класирането ще има още една възможност на континентална квалификация, която ще бъде в началото на следващата година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама