IT специалист си призна за убийството на руската Instagram звезда

17:45, 31 юли 19 / Свят 25 1202 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Следственият комитет на Русия разпространи видео с признание на мъж, който твърди, че е наръгал младата Instagram звезда Екатерина, защото „многократно го оскърбявала, накърнявала сексуалното му достойнство и принизявала финансовите му възможности”, съобщи bTV.

Тя беше намерена мъртва в куфар в дома си в Москва, след като семейството ѝ съобщило, че нямало контакт с нея от няколко дни.

Мъжът от видеото твърди, че е нанесъл поне 5 удара с нож на Екатерина, но се разкайвал и бил готов да съдейства на следствието. Разказва, че убийството е станало на 26 юли.

Instagram звезда е открита мъртва в куфар в дома си в Москва

По данни на следствения комитет заподозреният е роден през 1986 година и има съдебно минало. Името му е Максим Гареев, по професия е IT специалист.

Междувременно в публичното пространство се появиха подробности за това как 24- годишната студентка по медицина и участничка в конкурса Miss Maxim 2018 си е позволявала разкошен живот в най-луксозните хотели на Европа.

Според коментарите под снимките на Семочкина (в някои медии беше съобщено, че фамилията ѝ е Карагланова) е имала спонсор – мъж на 52 години, който се занимава с бизнес. Именно с него моделката е планирала да посрещне 25-ия си рожден ден – на 30 юли, в Холандия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама