Издирват маскиран мъж, всял паника в мол в Хюстън

14:40, 13 авг 19 / Свят 25 1970 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Стотици хора се втурнаха да бягат в мол в Хюстън, след като маскиран мъж скочи на маса за храна и каза, че ще се убие, преди да хвърли непознат предмет, покрит с тоалетна хартия, предаде БГНЕС.

Полицията в Хюстън издирва маскирания мъж, за когото казват, че е напуснал „Memorial City Mall“ сред предизвикания хаос. Полицията заяви, че той може да бъде изправен срещу обвинения за терористична заплаха.

Властите съобщиха, че заподозреният може да бъде видян на камерите за видеонаблюдение малко преди 15:15 ч. местно време, скачайки на масата и казвайки, че ще се самоубие. След това хвърля непознатия предмет на земята. Властите вече разпространиха кадър на издирвания мъж.

Паника настъпила, когато купувачите се втурнали към изходите. В социалните медии се разпространиха видеоклипове, които показваха хора, които тичат из търговския център.

Полицията съобщи, че двама души в мола в Хюстън са претърпели леки наранявания в тълпата.

Инцидентът се случва, след като стрелец уби 22 души в „Уолмарт“ в Ел Пасо на 3 август, което бе последвано часове по-късно от стрелец, открил огън в Дейтън, Охайо, убивайки 9 души.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама