Президентът ще участва в тържественото отбелязване на 50 години от обявяването на Гълъбово за град

07:20, 27 авг 19 25 2070 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес държавният глава Румен Радев ще участва в тържественото отбелязване на 50 години от обявяването на Гълъбово за град.

Гълъбово ще празнува своя юбилей с едноседмична програма. В нея ще вземат участие с концерти Милица Божинова и Асен Масларски, поп-фолк певицата Емилия, певецът на гръцки хитове Аристос Константино. Лятно кино в два дни и големи атракции за децата с детско сладко и забавно шоу са само част от предвидените мероприятия. Купата на кмета е специалната награда в тазгодишното Дамско рали.
 
Атрактивната надпревара „Дамско рали Гълъбово 2019” ще се състои на 30 август, а първият старт ще бъде даден от кмета Николай Тонев в 18 часа. Дамското рали ще се проведе на бул. "Република" и Кръговото в централната градска част. Участие в състезанието по майсторско управление на автомобили могат да вземат жени с валидни шофьорски книжки и другите необходими документи по закона за движение по пътищата. Записването вече тече на тел. 0878282180 и ще продължи до деня на състезанието.

Всяка дама, която се осмели да участва, ще получи ваучер за гориво. Всички ще теглят жребий за реда на излизането им по трасето. Състезанието ще се проведе за най-добро време. Елементите са: каране между конуси, тип "змейка", паркиране на преден ход и на заден ход, пълна обиколка на Кръговото, отново "гараж" и конуси, а на финала ще имат няколко метра за ускорение.

Жури и стюарди ще са разположени по трасето, те ще могат да правят оценка на шофьорите за изпълнението на елементите, като при грешка ще поставят наказателно време към общото време за обиколка. Водещ на събитието ще бъде рапърът Играта.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама