Бащата на Гришо: Имаше 40% разкъсване на мускул на рамото

14:44, 08 сеп 19 / Спорт 25 2990 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Григор Димитров достигна осминафинал на US Open.
Григор Димитров достигна осминафинал на US Open.

Бащата на Григор Димитров - Димитър Господинов бе удостоен със званието почетен гражданин на Хасково. Първият треньор на най-добрия ни тенисист коментира представянето на сина на Откритото първенство на САЩ, където Гришо отпадна на полуфиналите от Данийл Медведев, съобщи bTV.

Преди това на четвъртфиналите Димитров записа феноменален успех с 3:2 сета над Роджър Федерер. Бащата на първата ни ракета не скри радостта си от здравословното състояние на Гришо, който страдаше от контузия в началото на годината.

Григор Димитров победи Федерер на US Open

"Гордея се с него. Най-важното и най-радостното е, че преди US Open Григор мина ядрено-магнитен резонанс и вече е добре. Той имаше 40% разкъсване на мускула в раменната става и за момента няма абсолютно нищо. Може би това е една от причините, така да бъде по-освободен и да играе с по-голямо желание", каза пред журналисти в Хасково Димитър Димитров.

Димитров отпадна на полуфиналите на US Open

"Винаги, когато той се чувства добре на корта и когато представя най-доброто, винаги съм бил удовлетворен. Григор не е спирал да мисли за Хасково и при всеки един удобен момент си идва в града. По всяка вероятност следващата му среща с вас, медиите, ще бъде през месец ноември", съобщи още бащата на Гришо.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама