„Воля“ издига инж. Пламен Христов за кмет на София

16:08, 18 сеп 19 25 2555 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

„Воля“ издига инж. Пламен Христов за кмет на София. Това обяви на брифинг лидерът на партията Веселин Марешки, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

Той посочи, че всички се страхуват от кандидата на „Воля“.

Марешки припомни, че кандидатът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова е вече 10 години кмет, а подкрепената от БСП Мая Манолова се опитва да „скъса опашката на гущера“.

"Воля" обявява кандидата си за кмет на София

„Не знам как ги правят тези номера, но явно си мислят, че българският народ е още толкова дебилен, както казаха от БСП, и вярват, че и този път номерът ще мине. Ние понеже не сме от дебилната част считаме, че българите заслужават много повече от добре претоплено старо – или както казва народът, нов бардак със стари артисти“, каза още лидерът на „Воля“.

Марешки попита кой е решил, че Манолова и Фандъкова са единствените достойни кандидати за кмет на София.

„Тази манипулация върви с пълна сила. Опитът да се затъмни показването на един истински, различен и модерен кандидат доказва, че някой се е договорил за участие в договорен мач. И единствените различни и без участие в този мач сме ние от „Воля“ с кандидат инж. Пламен Христов“, посочи Марешки.

Той изрази убедеността си, че голяма част от софиянци, които не харесват нито Манолова, нито Фандъкова ще се откажат да гласуват. „Затова ние даваме шанс на всички, които все още искат истинска България, да има за кого да гласуват“, каза още Марешки.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама