„Атака“ организира протест пред БНТ

07:55, 04 окт 19 25 2547 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 

Партия „Атака“ организира протест пред сградата на БНТ срещу решението медията да отстрани лидера на партията волен Сидеров от предаването "Панорама". 

Сидеров се държа възмутително в „Референдум“

Според членовете на партията генералният директор на БНТ Емил Кошлуков е нарушил Споразумението за отразяване на предизборната кампания с ПП „Атака“ със забраната Волен Сидеров да участва в предаването „Панорама” тази вечер. Съгласно спорезумението от партия „Атака“ са посочили като участник в предаването именно Волен Сидеров.

От 2000 до 5000 лева глоба зоват Сидеров заради поведението му в БНТ

Заради цензурата, наложена от обществената телевизия върху Сидеров, и неправомерното решение на Кошлуков да не допусне Сидеров в предаването „Панорама” от ПП АТАКА организират протест пред сградата на БНТ на ул. „Сан Стефано” в 17.00 часа.

Сидеров пак с предизборни номера

Припомняме, че решението на Кошлуков дойде след скандал между лидера на „Атака“ и депутата от ВМРО Юлиан Ангелов в ефира на друго предаване по БНТ - "Референдум". Заради напрежението в студиото, Ангелов напусна формата, а след това предаването беше прекъснато. При възобновяването му Сидеров вече не беше сред присъстващите. Медийният регулатор вече взе отношение по казуса "Референдум", като заяви, че екипът не е извършил нарушение.

СЕМ: Екипът на "Референдум" не е нарушил закона

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама