Малкият слон от Учиндол

10:31, 05 окт 19 / Политика 25 5080 Шрифт:
Ивайло Митков Автор: Ивайло Митков

Днес, в "Рейнбоу Плаза" Слави Трифонов ще учреди партията си, с което най-после слага край на родилните мъки!

Кой ли не пророкува какво точно ще се пръкне, а в крайна сметка цялата сага наподобява историята на малкото прасенце-слон от филма "Господин за един ден", който филм е в изключителен разрес на психологията на бедния човек останал без надежда!

Във филма, цяло село чакаше прасенцето да стане слон, но в крайна сметка си остана малко, хилаво и кресливо, но пък затова всеядно! Колкото и да му сипеха в копанята поглъщаше всичко и чакаше за още ли още!

Историята на Слави е същата? Тук е интересна и аналогията на Слави с Пурко, който бе изигран от Тодор Колев, чиито шоу "Как ще ги стигнем" бе изцяло копирано от гениалните сценаристи славови.

С кой ли не беше през годините, от кой ли не взе, кой ли не наля в него! На кой ли не се закани, на кой ли не се подмаза. Но, в крайна сметка след величавото и дългоочаквано интервю с Бойко Борисов лъсна цялата робска психика и кръчмарско дуене, което е доста по-лесно през национален ефир.

БТВ май първи се усетиха, че нещата не отиват на добре и предпочетоха да си изпратят прекалено скъпия гост. След което, първоначалните 30-40 % се свиха до 7/8, което изцяло си кореспондира с една от чалгараските му песни.

Връщаме се там откъдето започнахме - господин за един ден! Дано, подобно на историята от филма, в която бедния човек, докато си търсеше изгубеното и хилаво прасенце попадна на лустросан измамник. Oh yes, Rainbow plaza!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама