Мъж откри съпругата си мъртва в автомобил в кв."Младост" (ОБНОВЕНА)

22:58, 10 окт 19 25 6309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

46-годишна жена е открита застреляна в кола в столичния квартал „Младост”. Сигналът е подаден след 20:47 часа от мъж, с когото е живеела на съпружески начала, съобщава МВР.

Още не е ясно дали той е извършител на убийството или става дума за самоубийство. По първоначална информация жертвата е била замесена във финасови пирамиди.

От МВР има официално потвърдена информация, че името на жената е Станка Марангозова.

По неофициална информация тя е лежала на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата. 

Марангьозова е обвинена, че от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила сумата от 65 536 705,98 лв., сочи обвинителният акт срещу нея. Той е внесен от Софийската градска прокуратура.

В началото на ноември 2011 г. тя е арестувана от ДАНС за пране на пари. Малко по-късно в телевизионен ефир обвинява син на бивша министърка, че я е измамил. Обвиненията й изглежда са безпочвени, тъй като не водят до обвинение на мъжа, когото Станка набеждава. 

Бяла роза, хвърлена до трупа на убитата, е едно от нещата, които криминалисти намират по време на огледа в столичния кв. "Младост".

Разстрелът е бил чут от събеседника на Станка, с когото тя говорила по мобилния си телефон. Колата й е била в движение, а прозорецът - свален. 

За сега не е ясно с кого е говорила Станка, но със сигурност той ще бъде един от основните свидетели за смъртта на жената.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама