България загуби от Англия с 0:6

06:51, 15 окт 19 / Спорт 25 2608 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

България загуби от Англия с 0:6 в понеделник вечерта. Мачът от квалификациите за Европейското първенство през 2020 г. се изигра на Националния стадион "Васил Левски".

В 7-ата минута Маркъс Рашфорд откри за гостите. Рос Баркли удвои след асистенция на Стърлинг в 20-ата минута. В 32-ата минута Баркли с глава отбеляза втория си гол. В продължението на първата част Стърлинг също се разписа. В 69-ата минута Стърлинг отбеляза петия гол за "трите лъва". Шестият гол дойде в 85-ата минута, като най-после и Хари Кейн се разписа, съобщи Нова телевизия.

Напрежение между английски футболни фенове на "Витошка", летят столове и чаши

Мачът беше прекъснат два пъти заради расистки скандирания по трибуните. Първото прекъсване дойде в средата на първата част, когато Тайрън Мингс подаде сигнал, че е бил обиждан на расистка основа. Футбол не се игра около 5 минути.

В края на полувремето двубоят отново бе спрян за кратко, като този път предупреждението бе от съдийския щаб. Остават още два двубоя в квалификациите, а тимът на Красимир Балъков е на последно място в класирането в своята група.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама