ГЕРБ предложи дебат за столицата, Манолова прие (Обновена)

16:55, 28 окт 19 25 2309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

публикувано 15.45, обновена 16.54. 

Предизборният щаб на ПП ГЕРБ – София заедно със СДС предлагат да се проведе дебат между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова и техните екипи, който да бъде на неутрална територия. Всички медии, които проявяват интерес, ще могат да отразят дебата.

Фандъкова и Манолова на балотаж в София

„Дните между обявяването на официалните резултати от първия тур и провеждането на втори тур са много малко. Категорични сме, че нашите съграждани заслужават структуриран дебат с ясен регламент и достатъчно време, за да се чуят предложенията на кандидатите и екипите им по темите, които обществото е показало, че са най-важни за него. Градът ни има нужда от ясни отговори на съществените въпроси и според нас те могат да се чуят точно в един такъв дебат. Дължим на столичани възможността да направят информиран избор“, посочва от ГЕРБ – София.

Малко по-късно Мая Манолова изпрати позиция до медиите, в която заявява, че се съгласява да участва в дебата. "Отговорът ми е прост, ще се явя на всеки лидерски дебат с г-жа Фандъкова, очи в очи, а не криейки се зад екипи и съветници. Смятам, че го дължим на гражданите, за да направят своя информиран избор. Време е София да има кмет, който да носи лична отговорност, а не изпълнителен директор", написа Манолова. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама