Багата излиза пред 23 хил. зрители срещу Черния звяр

10:58, 29 окт 19 / Спорт 25 1978 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

До 8000 долара достига цената на билет за ММА галата на 2 ноември в зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, в която участие ще вземе и единствената българска звезда от световен ранг в смесените бойни изкуства Благой Иванов-Багата, съобщи "24 часа".

Въпросната впечатляваща цена е за места непосредствено до октагона в центъра на залата, която се намира в прочутия квартал "Манхатън". Вече почти всички билети за галата на UFC, която е най-авторитетната верига в смесените бойни изкуства, са продадени. Цените варират в голям диапазон. 

Най-евтините билети, които все още може да бъдат закупени, са по 370 долара.

23 000 зрители ще гледат битката между Благой Иванов и Дерек Луис и останалите 11 двубоя от програмата на UFC 244.

Толкова е капацитетът на "Медисън Скуеър Гардън" при провеждането на ММА събития. Така Багата във втори пореден мач ще влезе в октагона пред голяма аудитория. За българина това ще е четвърти бой след подписването на договора с UFC.

Багата, който е бивш световен шампион по бойно самбо, загуби първия от бразилеца Жуниор дос Сантос и спечели следващите 2 срещу американеца Бен Ротуел и Туиваса.

В момента в ранглистата при най-тежките във веригата Иванов е под номер 8, а предстоящият му съперник е 5-и. Победа над Черния звяр ще даде възможност на Багата да дръпне още в подреждането и да се приближи до бой за световната титла.

За разлика от 33-годишния българин, Луис, който е на 34, загуби последните си 2 битки в октагона. Двамата ще премерят сили в мач от 3 рунда по 5 мин. Общата статистика на Иванов е 18 победи и 2 загуби, а на противника му - 21/7.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама