Катастрофа с ранени ограничава движението по пътя София-Варна край Търговище

11:08, 30 окт 19 25 3070 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Движението по главния път София-Варна в местността Боаза край Търговище е ограничено. Причината е катастрофа между лек и товарен автомобил. Пътното произшествие е станало тази сутрин, около 9.10 часа. Към мястото на инцидента веднага са насочени екипи на сектор "Пътна полиция" и на "Спешна помощ". Трима души, пътували в леката кола, са откарани за преглед в МБАЛ-Търговище. Осигурен е обходен маршрут, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Предстои да бъде извършен оглед на местопроизшествието. До приключването му и до изтегляне на автомобилите от пътното платно, на преминаващите в участъка водачи на МПС се предлагат обходни маршрути. За пътуващите към Варна: с. Презвитер Козма - с. Божурка - с. Пайдушко - с. Лиляк - Околовръстен път на Търговище. За пътуващите в посока София: Околовръстен път на Търговище - с. Лиляк - с. Цветница - с. Божурка - с. Презвитер Козма.
 
Движението в участъка се регулира от екипи на "Пътна полиция" и на Районното полицейско управление. От полицията съветват водачите да се движат с повишено внимание и съобразена с метеорологичните и пътните условия скорост.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама