Камен Воденичаров отново ще работи със Слави Трифонов в 7/8 TV

21:50, 30 окт 19 25 6484 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Камен Воденичаров се присъединява към екипа на новата телевизия на шоумена и лидер на партията ''Няма такава държава'' Слави Трифонов, това съобщи ''Дневник''.

Той ще води предаването "Вечерта на Ку-ку бенд", което ще се излъчва в ефира на 7/8 TV всяка сряда вечер от 20.30 часа. Новината беше обявена в страницата на Трифонов във Facebook.

Телевизията на Слави Трифонов стартира на 4 ноември

Шоуменът публикува видеоклип, в който Камен Воденичаров се ръкува и прегръща с музикантите от бенда. "Щрак! Изненадите не спират", казва Воденичаров в края на краткия анонс за предаването.

"Когато стари приятели ти се обадят за нов телевизионен проект, няма как да не се включиш", коментира Воденичаров. Той разказа, че първият епизод на "Вечерта на Ку-ку бенд" ще може да бъде видян на 6 ноември.

"В момента се подготвяме. Първото издание ще бъде пълно с изненади. С тези музиканти се работи прекрасно", добави той, но отказа да даде повече детайли за бъдещото предаване.

Фалшива новина: Слави подарява телевизори за старта на 7/8

Камен Воденичаров и Стави Трифонов бяха от водещите лица на студентското предаване "Ку-ку". След това работиха заедно в "Каналето", преди пътищата им да се разделят. Тогава Трифонов създаде предаването "Хъшове" с част от екипа, преди да получи ефир с "Шоуто на Слави", където се задържа за 19 години. Воденичаров продължи кариерата си на водещ в БНТ с "Шоуто на Канала".

Последният епизод на "Шоуто на Слави" беше излъчен на 31 юли. Тогава Трифонов обяви, че ще направи партия и нов телевизионен проект.

Трифонов ще има свое предаване в новата телевизия. То ще се казва "Вечерното шоу на Слави Трифонов", ще се прави от предишния екип на неговото предаване и ще се излъчва от 22.00 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама