Калоян Паргов: Нека не позволяваме на корпоративния и силов вот да определя бъдещето ни

14:02, 01 ное 19 25 1595 Шрифт:
Християна Димитрова Автор: Християна Димитрова

''Нека не позволяваме на корпоративния и силов вот да определя бъдещето ни.'' Това каза на пресконференция лидерът на БСП-София Калоян Паргов, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

''Невалидните бюлетини са важен инструмент за манипулиране на изборите. Те не са вследствие на липса на елементарна грамотност на българските избиратели, а са по-скоро целенасочен акт и действия за допълнителна манипулация и изкривяване на вота'', каза още Паргов.

По думите му да изкривиш едни резултати и да твърдиш, че си шампион е в ущърб на изборния процес: ''Не би ми трепнало отвътре, ако знам, че печеля по този начин.''

''Нека не позволяваме на корпоративния и силов вот да определя бъдещето ни. Нека всеки излезе свободно и направи своя избор, за да може в следващите 4 години да се сърди на себе си, а не на тези, които ще му определят бъдещето'', заяви той.

За предстоящия балотаж Паргов каза:

На 3-и ноември ни предстои един важен, но в същото време и свободен избор. Избор между статуквото и промяната за една различна перспектива. Ние, които гласувахме за промяна, онази голяма част от София- над 50%, считаме, че носител на нея е г-жа Мая Манолова и всички наши кандидати за районни кметове, които са на балотаж тази седмица. Това е промяна за доброто на софиянци, за едно по-добро бъдеще и друга перспектива. Доброто поведение е не да служи за параван като дистанционно на някои, а да бъдеш отговорен за своите действия.

''Столичани искат кмет, който да знае как да управлява и който е доказал своята отговорност, решителност, човечност и грижа за хората. Считаме, че изборът за една друга перспектива се казва Мая Манолова'', категоричен бе Паргов.

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама